REGENBOOG KWARKTAART

Voor diegenen die mij al een tijdje volgen, die weten misschien nog wel hoe het met de eerste regenboog taart is afgelopen...
Laat dit dan ook de allereerste tip zijn die ik geef in deze BLOG, haal altijd het bakpapiertje onder de taart vandaan voor je hem op een plateau zet (om een foto te willen maken bijvoorbeeld...) #justsaying

DE "Unicorn" kwarktaart.. Lekker, een lust voor het oog en eigenlijk wel een hele mooie budget proof taart. Maarten zijn eerste probeersel was fantastisch goed gelukt. Mijn alles verpestende fotomoment daarna staat in het geheugen gegrift. In dat van mij maar nog meer in dat van de meisjes.

Tip 1 

HAAL ALTIJD HET BAKPAPIER ONDER DE TAART VANDAAN VOOR JE HEM OP EEN PLATEAU PRESENTEERT.

Een schuivende taart heb je niks aan, zeker niet als je hem dan in 20 ongelukkige stukken tussen je gaspitten vandaan moet scheppen. Het helpt niet mee aan de feestvreugde.

 
Diezelfde unicorn kwarktaart maar dan als je TIEN wordt noem je al snel een regenboog kwarktaart want stoerder gewoon, snap je..  Net zo als kaarsjes uitblazen op de foto, is ook zooooo 2020..

Ieder jaar krijgen we enthousiaste reacties en de vraag of we het recept willen delen. Het is zo makkelijk lieve mensen. Maar met alle liefde is hier het recept voor een succes gegarandeerde taart voor alle regenboog en unicorn lovers!

Het recept is meer dan simpel.

  • Neem de naturel mix van Dr. Oetker kwarktaart
  • Je volgt het recept zoals op het pak (de bodem en de kwarkmix)
  • De kwarkmix opdelen in bakjes (hoeveel kleuren/bakjes bepaal je zelf) en mengen met kleurstof. 
  • Na het maken van de bodem breng je de eerste laag aan, laat deze 10 minuten hard worden in de koelkast en je bent klaar voor de volgende laag. Weer 10 minuten voor de volgende laag en zo voorts
  • Wij gebruiken voor de roze laag altijd een pak aardbei kwarktaart. Zo heb je net even iets meer smaak aan de taart. De rest van die mix maken we gewoon nog een aardbei taartje van, komt altijd wel op.

And last but not least, de versiering! Dat vind ik echt het aller aller leukste, caketoppers, diertjes, feesthoedjes, verschillende toppings en mooie kaarsjes erop.  

Shop tips voor toppings? Ik heb thuis een grote lege appelmoes pot en daar meng ik van alles in. unicorn sprinkles mix , wat mixen van Dr. Oetker en wat lekkere parels en glimmers van de Xenos

 

De gekleurde verjaardag kaarsjes shop je bij Bon Bon Bleu  of bij The Candle Club